SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair TX650M (2021) (CP-9020229-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

168.23


Produkt me porosi


Share it:

TË TUNED PËR FUNKSIONIM ME ZHURMA TË ULËT
Një ventilator me mbajtës pushke 120 mm krijon më pak zhurmë sesa kushinetat tradicionale të topit, duke ju lejuar të përqendroheni më shumë në detyrën në fjalë, qoftë lojëra apo punë.

KABLIM GJYSMODULAR
Lidhni vetëm kabllot që ju nevojiten për një ndërtim më të pastër me menaxhim të lehtë të kabllove dhe lidhje të dyfishta EPS12V për pajtueshmëri të gjerë me kartat grafike moderne dhe pllakat amë.

Gjithashtu i pajtueshëm me kabllon e energjisë GPU 12-pin CORSAIR për GPU-të e reja më të nxehta.

EFIÇENCA E LARTË
Me efikasitet maksimal mbi 90%, TX-M prodhon më pak nxehtësi dhe më pak zhurmë, që do të thotë më pak kohë për t’u shqetësuar dhe më shumë kohë për lojëra.

TEKNOLOGJIA DHE BESUESHMËRIA
Për fuqi të qëndrueshme, të besueshme dhe performancë të shkëlqyer elektrike, çdo furnizim me energji i Serisë TX-M përmban një topologji të fortë rezonante LLC me konvertim DC-DC dhe kondensatorë japonezë të vlerësuar 105°C. Me orare të sakta, TX-M mbështet Microsoft Modern Standby, duke siguruar kohë zgjimi jashtëzakonisht të shpejta nga gjumi dhe efikasitet më të mirë me ngarkesë të ulët.

MADHËSIA KOMPAKTE
Me vetëm 140 mm të gjatë, Seria TX-M ofron fleksibilitet të madh në konfigurimet e ndërtimit.

115 V – 230 V

ÇERTIFIKIMET
Organizata Cybenetics mat efikasitetin dhe nivelet e zhurmës në të gjithë gamën operative të PSU, duke përdorur më shumë se 1,450 kombinime të ndryshme ngarkese.

Vlerësimi i efikasitetit “Gold” përcaktohet nga ≥87% në <91% (në varësi të tensionit të hyrjes).

Testi i nivelit të zhurmës “A-” matet në të njëjtat konfigurime të jetë ≥25 dBA & <30 dBA nën mesataren e të dhënave të zhurmës.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: