SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair TX750M (CP-9020131-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

164.69


Produkt me porosi


Share it:

EFIÇENCA DHE KABLLOJ GJYSMMODULARE E ÇERTIFIKUR NGA GOLD PËR PËRDORIM ME ENERGJI TË ULËT DHE INSTALIM TË LEHTË 
Furnizimet gjysmë-modulare të serisë TX janë ideale për sistemet bazë të desktopit ku përdorimi i ulët i energjisë, zhurma e ulët dhe instalimi i thjeshtë janë thelbësorë. Të gjithë kondensatorët janë të vlerësuar me 105°C, markë japoneze, për të siguruar furnizim të fortë të energjisë dhe besueshmëri afatgjatë. Efikasiteti 80 PLUS Gold redukton koston e funksionimit dhe nxehtësinë e tepërt. Kabllot modulare të sheshta, me mëngë të zeza me lidhës të shënuar qartë e bëjnë instalimin të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë, me rezultate të bukura.

80 PLUS EFIÇENCA E CERTIFIKUAR NË GOLD
Funksionimi super-efikas i serisë TX gjysmë-modular rezulton në përdorim më të ulët të energjisë dhe kosto më të ulëta funksionimi. Meqenëse gjeneron më pak nxehtësi, ventilatori nuk ka nevojë të punojë aq shumë dhe do të shijoni funksionimin pothuajse të heshtur.

KABLIM MODULAR ME KONEKTORË TË SHËNUARA QARTË
Kabllot e zeza të sheshta dhe me mëngë janë gjysmë modulare, kështu që do të përdorni vetëm kabllot që ju nevojiten dhe do të merrni rezultate të shkëlqyera. Lidhësit e shënuar qartë e bëjnë instalimin të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë.

INXHINIERIA KORSAIR DHE KONTROLLI I CILËSISË
Çdo furnizim me energji CORSAIR është projektuar nga ekipi ynë inxhinierik në Kaliforni dhe është ndërtuar sipas specifikave tona të sakta. I njëjti kujdes që i kushtohet dizajnit dhe testimit të furnizimeve tona të njohura të entuziastëve me fuqi të lartë, vlen edhe për gjysmë-modularin e Serisë TX-M, sepse keni nevojë për besim dhe besueshmëri pavarësisht nga buxheti i ndërtimit.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: