SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Corsair TX850M (CP-9020130-EU)

Disponueshmëria: Produkt me porosi

187.95


Produkt me porosi


Share it:

EFIÇENCA DHE KABLLOJ GJYSMMODULARE E ÇERTIFIKUR NGA GOLD PËR PËRDORIM ME ENERGJI TË ULËT DHE INSTALIM TË LEHTË
Furnizimet gjysmë-modulare të serisë TX janë ideale për sistemet bazë të desktopit ku përdorimi i ulët i energjisë, zhurma e ulët dhe instalimi i thjeshtë janë thelbësorë. Të gjithë kondensatorët janë të vlerësuar me 105°C, markë japoneze, për të siguruar furnizim të fortë të energjisë dhe besueshmëri afatgjatë. Efikasiteti 80 PLUS Gold redukton koston e funksionimit dhe nxehtësinë e tepërt. Kabllot modulare të sheshta, me mëngë të zeza me lidhës të shënuar qartë e bëjnë instalimin të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë, me rezultate të bukura.

80 PLUS EFIÇENCA E CERTIFIKUAR NË GOLD
Funksionimi super-efikas i serisë TX gjysmë-modular rezulton në përdorim më të ulët të energjisë dhe kosto më të ulëta funksionimi. Meqenëse gjeneron më pak nxehtësi, ventilatori nuk ka nevojë të punojë aq shumë dhe do të shijoni funksionimin pothuajse të heshtur.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: