SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Enermax Maxpro II 500W EMP500AGT-C

Disponueshmëria: Produkt me porosi

98.10


Produkt me porosi


Share it:

Seria Enermax MAXPRO II është një nga furnizimet me energji të gjatë të Enermax. I zhvilluar posaçërisht për tregun evropian, MAXPRO II karakterizohet nga zhurma e ulët dhe funksionimi efikas. Me efikasitet maksimal 87% (80 PLUS® 230V i certifikuar nga BE) dhe një konsum në gatishmëri më pak se 0,5 vat, furnizimi me energji plotëson direktivën e Bashkimit Evropian për eko-dizajn 2013 ErP Lot 6 dhe 2014 ErP Lot 3 dhe rregulloren e Bashkimit Evropian nr. 617/2013.
Ventilatori 120 mm me presion të lartë me mbajtësin e patentuar Twister siguron ftohje të qetë dhe efikase. Sistemi i shumëfishtë i sigurisë SafeGuard mbron furnizimin me energji elektrike dhe sistemin nga dëmtimi. Furnizuesit me energji MAXPRO II janë të vërtetë të gjatë dhe janë projektuar për funksionim të vazhdueshëm 24-orësh në një temperaturë ambienti prej 40°C.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: