SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Fortron FlexGURU 250W – Flex ATX

Disponueshmëria: Produkt me porosi

125.08


Produkt me porosi


Share it:

Modelet FlexGURU Flex ATX të FSP janë të disponueshme në konfigurime standarde të daljes direkte dhe kabllove modulare, të cilat përfshijnë përzgjedhjet më të përditësuara të modeleve modulare në treg. Dizajni modular përmirëson lehtësinë e instalimit, përdoruesit mund të konfigurojnë kabllot e tyre lidhës sipas nevojave të sistemit. Dizajni special i prizës për kabllot dhe foletë përmirëson lehtësinë e zëvendësimit. Lidhësit plotësisht modularë i lejojnë përdoruesit të çmontojnë shpejt kabllot, të identifikojnë problemet dhe të kursejnë kohën e korrigjimit sa herë që sistemi has probleme.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: