SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Fortron HEXA+ PRO 500W

Disponueshmëria: Produkt me porosi

98.10


Produkt me porosi


Share it:

Seria HEXA+ PRO përputhet plotësisht me standardin 12 V2.4 dhe rregulloren më të fundit të sigurisë 62368. Ai përmban të gjitha kabllot me shirit të zi dhe cilësor që i ofron sistemit tuaj një pamje elegante dhe të rregullt. Seria HEXA+ PRO karakterizohet nga një dizajn i fuqishëm binarësh i vetëm +12V për të ofruar performancë të qëndrueshme për shumicën e komponentëve. Dizajni DC-DC është gjithashtu i nevojshëm për shumicën e lojtarëve për të siguruar efikasitetin dhe sigurinë e energjisë. Falë dizajnit të ventilatorit të kontrollit termik, seria HEXA+ PRO mund të ulë nivelin e zhurmës në minimum, gjë që preferohet shumë nga shumica e entuziastëve.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: