SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Fortron HEXA+ PRO 600W

Disponueshmëria: Produkt me porosi

99.99


Produkt me porosi


Share it:

Seria HEXA+ PRO përputhet plotësisht me standardin 12 V2.4 dhe rregulloren më të fundit të sigurisë 62368. Ai përmban të gjitha kabllot me shirit të zi dhe cilësor që i ofron sistemit tuaj një pamje elegante dhe të rregullt. Seria HEXA+ PRO karakterizohet nga një dizajn i fuqishëm binarësh i vetëm +12V për të ofruar performancë të qëndrueshme për shumicën e komponentëve. Dizajni DC-DC është gjithashtu i nevojshëm për shumicën e lojtarëve për të siguruar efikasitetin dhe sigurinë e energjisë. Falë dizajnit të ventilatorit të kontrollit termik, seria HEXA+ PRO mund të ulë nivelin e zhurmës në minimum, gjë që preferohet shumë nga shumica e entuziastëve.

  1. Përputhet me ATX12 v2.4 & EPS12 v2.92
  2. Efikasiteti ≧ 80% @ ngarkesë tipike
  3. PFC aktive ≧ 0,9
  4. Koha e mbajtjes > 17 ms @80% ngarkesë
  5. Dizajni me një shina +12 V
  6. Dizajni i modulit +5V &3.3V DC në DC
  7. Ventilator 120 mm i heshtur dhe jetëgjatë
  8. Mbrojtje të plota: OCP/OVP/OPP/SCP
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: