SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Fortron Hydro G 650w PRO

Disponueshmëria: Produkt me porosi

180.70


Produkt me porosi


Share it:

I përmirësuar nga gjenerata e fundit, Hydro G Pro është një PSU i certifikuar IEC62368 që është përmirësuar me sigurinë e tij dhe është projektuar për të qenë më kompakt pa cenuar efikasitetin e tij. Ashtu si të gjitha furnizimet me energji të FSP, Hydro G Pro ofron shenjën 80 Plus® Gold, që do të thotë se PSU është e garantuar të japë performancë të qëndrueshme.

  1. Pajtueshmëria me ATX12V V2.52 më të ri
  2. Efikasiteti ≥ 90% me ngarkesë tipike
  3. Kontroll inteligjent i shpejtësisë së ventilatorit
  4. Ventilator FDB i qetë me jetëgjatësi 135 mm
  5. Dizajni i kabllit me shirit për entuziastët
  6. Dizajn i fuqishëm +12V me një shina të vetme
  7. Kondensatorë elektrolitikë të plotë japonezë
  8. CPU-ja më e fundit e Intel është gati
  9. Mbrojtje të plota: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP
  10. Veshje mbrojtëse për ambiente të vështira
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: