SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Fortron Hydro G 850 PRO

Disponueshmëria: Produkt me porosi

247.29


Produkt me porosi


Share it:

Krahasuar me gjeneratën e mëparshme, Hydro G Pro është një PSU i certifikuar IEC62368 që është përmirësuar shumë në dizajnin e tij të sigurisë, si dhe në një dimension më kompakt pa cenuar efikasitetin e tij. Ashtu si të gjitha furnizimet me energji të FSP, Hydro G Pro ofron performancë të qëndrueshme. Marka 80 Plus® Gold shërben si një garanci për t’u ofruar përdoruesve një përvojë lojrash pa shqetësime. Ky PSU përmban gjithashtu ngjitëse anësore të ndryshueshme që lejojnë entuziastët e DIY të personalizojnë ndërtimin e tyre të përsosur të kompjuterit.

  1. Pajtueshmëria me ATX12V V2.52
  2. Aplikimi i veshjes konformale
  3. Efikasiteti ≥ 90% me ngarkesë tipike
  4. Kontroll inteligjent i shpejtësisë së ventilatorit
  5. Ventilator FDB 120 mm i qetë dhe afatgjatë
  6. Dizajni i kabllove me shirita për entuziastët
  7. Dizajn i fuqishëm +12V me një shina të vetme
  8. Kondensatorë elektrolitikë japonezë 105°C
  9. Mbrojtje të plota: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: