SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Fortron Hydro GS 750M

Disponueshmëria: Produkt me porosi

177.16


Produkt me porosi


Share it:

Furnizim me energji gjysmë modulare Fortron Hydro GS 750M 750W
Karakteristikat:

  1. Pajtueshmëria me ATX 12V V2.52 më të ri
  2. Efikasiteti ≥90% me ngarkesë tipike
  3. Kontroll inteligjent i shpejtësisë së ventilatorit
  4. Ventilator i qetë dhe afatgjatë 120 mm
  5.  Kabllo fjongo për të gjithë të apasionuarit
  6. Dizajn i fuqishëm i një hekurudhe të vetme +12V
  7. Të gjithë kondensatorët elektrolitikë japonezë
  8. CPU më i fundit Intel gati
  9. Mbrojtje të plota OCP, OVP, SCP, OPP, OTP
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: