SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Fortron Hydro GT PRO ATX3.0 850W 80 PLUS Gold

Disponueshmëria: Produkt me porosi

243.58


Produkt me porosi


Share it:

Seria Hydro GT PRO me certifikatë ari 80PLUS, mbi 90% konvertim i lartë i energjisë mund të më pak nxehtësi dhe topologji LLC 450V, 105°C Kondensatorët kryesorë japonezë e bëjnë serinë Hydro GT PRO një zgjidhje perfekte për mjediset jashtëzakonisht të vështira të punës. Seria Hydro GT PRO eliminon problemin e trajtimit të kabllove, falë dizajnit të saj gjysmë modular dhe kabllove me shirita të zinj që i japin kompjuterit një pamje të pastër.

 1. Përputhet me ATX12V V3.0 & EPS12V V2.92
 2. Efikasiteti ≧ 90% @ ngarkesë tipike
 3. PFC aktive ≧ 0,9
 4. Koha e mbajtjes > 17 ms @ ngarkesë 80%.
 5. Kondensatorë elektrolitikë japonezë
 6. 450V, 105°C Kondensatorët kryesorë japonezë
 7. Dizajni me një shina +12 V
 8. Dizajni i modulit +5V & 3.3V DC në DC
 9. Çelësi i kontrollit të ventilatorit gjysmë pa ventilator eko
 10. Ventilator 120 mm me kushineta dinamike fluide (FDB).
 11. Gjysem modulare me kabllo te zeza te sheshta
 12. Mbrojtje e plotë: OCP/OVP/OPP/SCP/OTP
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: