SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Fortron Hydro M PRO 500

Disponueshmëria: Produkt me porosi

112.60


Produkt me porosi


Share it:

PSU-të e reja HYDRO M PRO përputhen plotësisht me standardin ATX12 v2.52 dhe rregulloren më të fundit të sigurisë 62368, dhe veçoritë gjysmë-modulare me të gjitha kabllot me shirita të zinj dhe të cilësisë së lartë, do t’i japin kompjuterit tuaj një pamje të lëmuar. Seria HYDRO M PRO karakterizohet nga një dizajn i fuqishëm binarësh i vetëm +12 V që jep vazhdimisht performancën maksimale për komponentët më të kërkuar, ndërsa dizajni i personalizuar DC-DC i FSP ofron siguri dhe efikasitet të energjisë. Përveç kësaj, seria HYDRO M PRO është ndërtuar me kondensatorë 450V, 105°C për qëndrueshmëri të lartë. Me një vlerësim 230V 80 Plus®, ofron mbi 88% efikasitet të lartë dhe nivele të ulëta zhurme falë dizajnit të tij të ventilatorit me kushineta hidraulike, ku një ventilator i madh 120 mm kujdeset për detyrat e ftohjes kur kërkohet, duke e bërë atë të shkëlqyer për situatat që janë të ndjeshme ndaj madhësisë dhe zhurma.

  1. Përputhet me ATX12 v2.52 & EPS12 V2.92
  2. Efikasiteti≧ 88% @ ngarkesë tipike
  3. PFC aktive ≧ 0,9
  4. Koha e mbajtjes ≧ 17 ms @ Ngarkesa 80%.
  5. Dizajn gjysmë modular me kabllo fjongo
  6. Kondensatorë 450V, 105°C për një cikël të gjatë jete të produktit
  7. Tifoz me kushineta hidraulike (HYB) 120 mm
  8. Dizajni i modulit +5V & 3.3V DC në DC
  9. +12V Dizajn me një hekurudhë
  10. Mbrojtje të plota: OCP/OVP/OPP/SCP
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: