SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power Supply Fortron Hydro PRO 600

Disponueshmëria: Produkt me porosi

114.29


Produkt me porosi


Share it:

Seritë HYDRO Pro që variojnë nga 500W, 600W, 700W deri në 800W për zgjedhjen tuaj. Krahasuar me modelin e mëparshëm, seria HYDRO Pro është e certifikuar IEC62368 për të garantuar sigurinë tuaj. Bronzi 80+ shërben gjithashtu si një garanci për performancën e lartë të qëndrueshme. Seria HYDRO PRO është absolutisht zgjedhja juaj ideale për një kompjuter lojrash.

  1. Përputhet me ATX12 v2.52 & EPS12 V2.92
  2. Efikasiteti ≥ 88% @ Ngarkesa tipike
  3. PFC aktive ≥ 0,9
  4. Koha e mbajtjes > 17 ms @ Ngarkesa 80%.
  5. Dizajni i modulit +5V & 3.3V DC në DC
  6. +12V Dizajn me një hekurudhë
  7. Ventilator i heshtur dhe i gjatë 120 mm
  8. Mbrojtje të plota: OCP/OVP/OPP/SCP
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: