SKU: N/A Kategori: , Brand:

Power SupplyFortron Dagger PRO 550W – SFX

Disponueshmëria: Produkt me porosi

155.59


Produkt me porosi


Share it:

FSP DAGGER PRO përmban përmasat standarde SFX dhe kllapa përshtatës ATX të përfshirë për t’i ndihmuar përdoruesit të instalojnë me lehtësi një furnizim me energji SFX në një shasi ATX, Micro-ATX ose Mini-ITX. Me këtë madhësi kompakte, por që vjen me dalje të fuqishme, veçanërisht +12V me një shina të vetme u ofron kartave VGA fuqi të plotë individualisht dhe për të shmangur çdo kusht mbingarkimi. Përveç kësaj, dizajni plotësisht modular dhe tërësisht i zi i kabllove i kursen sistemit tuaj një hapësirë optimale të rrjedhës së ajrit dhe e lehtë për të bërë një menaxhim kabllor për një pamje të lëmuar. Linja e serisë DAGGER PRO me 2 watt të reja tani, ka 4 opsione të ndryshme të daljes së fuqisë për të zgjedhur nga 550W, 650W, 750W dhe 850W.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: