SKU: N/A Kategori: , Brand:

Product

Disponueshmëria: S’ka stok

45.20


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Zyxel ES-105A v3, një çelës desktopi me pesë porta me dizajn plug-and-play, mund të lidhë lehtësisht pajisje, duke përfshirë PC, pajisjet e ruajtjes së rrjetit dhe serverët e printimit me rrjetin tuaj të shtëpisë. ES-105A v3 ofron porte të avancuara me Prioritet të Lartë për të rritur performancën dhe përvojën e përdoruesit për shfletimin në internet, lojërat në internet, multimedia ose çdo aplikacion që ju preferoni me gjerësi bande me përparësi.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: