SKU: N/A Kategori: , Brand:

NETGEAR Switch ProSafe 8-port 10/100/1000 GS108E-300PES

Disponueshmëria: S’ka stok

70.97


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

8-Port Gigabit Plus Switch

Në krye të lidhjes plug-N-play Gigabit Ethernet, këta çelësa ofrojnë gjithashtu veçori thelbësore të rrjetit si VLAN, QoS, IGMP Snooping, Link Aggregation / Port Trunking në modelet me 16 porte ose më shumë, kufizimin e shpejtësisë dhe monitorimin e trafikut. NETGEAR Plus Switches janë një vlerë e jashtëzakonshme për bizneset që kërkojnë të shtojnë inteligjencë në rrjetin e tyre përtej asaj që mund të ofrojnë çelësat e pamenaxhuar.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: