SKU: N/A Kategori:

Product

Disponueshmëria: S’ka stok

65.26


S’ka stok


Share it:

DVD-R/RW+R/RW Slim HLDS GP60NW60 white Extern retail

PERSHKRIMI:

Lidhja me TV
Shijoni median tuaj në televizorët, kornizat dixhitale të fotografive dhe kompjuterët tuaj duke lidhur thjesht diskun tuaj me një kabllo USB.

Mbrojtje superiore e të dhënave me mbështetjen M-DISC™
M-DISC™ përdor një sipërfaqe regjistrimi të patentuar në formë shkëmbi në vend të bojës organike për të gdhendur të dhënat tuaja në një disk. M-DISC është testuar dhe provuar të jetë DVD superiore në treg.

Luaj në heshtje
Teknologjia e luajtjes së heshtur ndihmon në reduktimin e defekteve të luajtjes duke zbuluar media të ndryshme multimediale dhe automatikisht
duke rregulluar shpejtësinë e riprodhimit sipas kritereve për performancë optimale.

Përputhshmëri e madhe e shumëfishtë
Hitachi-LG Super Multi Compatible Optical Drives mund të lexojnë dhe shkruajnë lloje të ndryshme të formateve të diskut në një paketë të përshtatshme.
1. DVD+R 2. RW DVD-RAM 3. RW DVD-R
Ju jep mundësinë të zgjidhni mediumin më të përshtatshëm për secilën detyrë.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: