SKU: G001009 Kategori: , Brand:

Ram Memory DDR4 8GB PC 2666 Crucial

59.99Shiko PDF
Share it:
  • Optimizuar për procesorët dhe platformat e gjeneratës së ardhshme.
  • Rritni shpejtësinë deri në 3200 MT/s me shpejtësi më të shpejta të të dhënave që pritet të bëhen të disponueshme ndërsa teknologjia DDR4 maturohet.
  • Rrit gjerësinë e brezit deri në 30%.
  • Ulni konsumin e energjisë deri në 40% dhe zgjasni jetën e baterisë.
  • Shkalla më të shpejta të aksesit të shpërthimit për të përmirësuar performancën e të dhënave vijuese.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Brand Crucial
Computer memory size 8GB
RAM memory technology DDR4
Memory speed 2666MHz
Compatible devices Laptop, PC
Importuar nga: