SKU: AC001266 Kategori: Brand:

SSD 240GB SSD Kingston A400 2.5

29.99Share it:
  • Fillimi i shpejtë, ngarkimi dhe transferimi i skedarëve
  • Më i besueshëm dhe më i qëndrueshëm se një hard disk
  • Kapaciteti: 240 GB, Ndërfaqja: SATA Rev. 3.0 (6 Gb/s) – me pajtueshmëri me SATA Rev. 2.0. 240 GB – 500 MB/s lexim dhe 350 MB/s shkrim
  • Gjithsej bajtë të shkruar (TBW) 4: 80 TB
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Digital Storage Capacity 240 GB
Hard Disk Interface Solid State
Connectivity Technology SATA
Brand Kingston
Special Feature Multiple capacities with space for applications or a hard drive replacement
Hard Disk Description Solid State Hard Drive
Compatible Devices Desktop
Installation Type Internal Hard Drive
Colour Gray
Hard Disk Size 240 GB
Importuar nga:

Ngjyra