SKU: AC002199 Kategori: , Etiketë: Brand:

SSD M.2 1TB Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 x 4

54.99Share it:
  • Shpejtësia deri në 3200 MT/s Shpejtësitë më të shpejta të të dhënave do të jenë të disponueshme kur të zhvillohet teknologjia DDR4
  • Rritni gjerësinë e brezit deri në 30%.
  • Redukton konsumin e energjisë deri në 40% dhe zgjat jetën e baterisë.
  • Shpejtësitë më të shpejta të aksesit të shpërthimit për rrjedhje vijuese të përmirësuar.
  • Optimizuar për procesorët dhe platformat e gjeneratës së ardhshme
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Digital Storage Capacity 1TB
Hard Disk Interface NVMe
Connectivity Technology SATA
Brand Kingston
Hard Disk Form Factor 2280 Inches
Hard Disk Description Solid State Drive
Compatible Devices Laptop
Color Blu
Hard Disk Size 1TB
Specific Uses For Product Multimedia, Personal, Business
Importuar nga:

Ngjyra