SKU: AC002206 Kategori: Brand:

SSD M.2 500GB Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 x 4

49.99Share it:
  • Ideale për laptopë dhe kompjuterë me forma të vogla
  • Performanca Gen 4×4 NVMe PCle 4.0 me shpejtësi deri në 3500MB/s Leximi. Temperatura e funksionimit: 0°C~70°C
  • Kërkesa më të ulëta për energji dhe nxehtësi minimale për të ndihmuar në optimizimin e performancës së sistemit.
  • I disponueshëm në një sërë kapacitetesh deri në 2 TB për të përmbushur kërkesat tuaja për ruajtjen e të dhënave.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Digital Storage Capacity 500 GB
Hard Disk Interface NVMe
Connectivity Technology SATA
Brand Kingston
Hard Disk Form Factor 2280 Inches
Hard Disk Description Solid State Drive
Compatible Devices Laptop
Color Blu
Hard Disk Size 500 GB
Specific Uses For Product Multimedia, Personal, Business
Importuar nga:

Ngjyra