SKU: AC002343 Kategori: , , Brand:

SSD WD Green 240GB Sata3 2,5 WDS240G3G0A

59.99Share it:
  • Rezistent ndaj goditjeve dhe WD FIT Lab i certifikuar për pajtueshmëri dhe besueshmëri.
  • Tërheqje jashtëzakonisht të ulët të energjisë në mënyrë që të mund të përdorni laptopin tuaj për periudha më të gjata kohore.
  • Disponohet në kuti 2,5″/7 mm dhe forma M.2 2280 për të akomoduar shumicën e PC-ve.
  • Paneli i lirë, i shkarkueshëm i Western Digital SSD* ju lejon të monitoroni me lehtësi statusin e diskut. 
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: