SKU: N/A Kategori: , Brand:

Teltonika RUT240 Wireless Router

Disponueshmëria: S’ka stok

226.33


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • LTE Cat 4 me shpejtësi deri në 150 Mbps
  • Dështimi i WAN: dështimi automatik në lidhjen rezervë të disponueshme
  • Pika e aksesit me valë me funksionalitetin e pikës së hyrjes
  • Madhësi kompakte me integrim të lehtë
  • Hyrja/dalja dixhitale për monitorim dhe kontroll në distancë

 

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: