SKU: N/A Kategori: , Brand:

Teltonika RUT360 Wireless Router

Disponueshmëria: S’ka stok

285.42


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Router celular LTE CAT6 Industrial
  • Shpejtësia celulare deri në 300 Mbps me grumbullimin e operatorit.
  • WIFI 802.11 b/g/n.
  • Firewall dhe shërbime të shumta VPN, duke përfshirë OpenVPN, IPsec, PPTP, L2TP dhe SSTP.
  • E përputhshme me sistemin e menaxhimit në distancë Teltonika.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: