SKU: N/A Kategori: , Brand:

Teltonika RUT950 Wireless Router

Disponueshmëria: S’ka stok

289.90


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Lidhja 4G/LTE (Cat 4), 3G, 2G
  • Ofrohet ndërprerësi me lidhjen rezervë
  • Pika e aksesit me valë me funksionalitetin Hotspot
  • SIM e dyfishtë me ndërrim automatik, WAN rezervë dhe skenarë të tjerë ndërrimi
  • 4 Ndërfaqe Ethernet me funksionalitetin VLAN
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: