SKU: N/A Kategori: , Brand:

Teltonika RUT955 Wireless Router

Disponueshmëria: S’ka stok

324.92


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Ruter industrial LTE Cat 4 shumë i besueshëm që ofron performancë të lartë dhe aftësi vendndodhjeje GNSS
  • Ndërfaqet Ethernet, I/O dixhitale dhe analoge, RS232, RS485, GNSS (GPS), microSD dhe USB mundësojnë një shumëllojshmëri të jashtëzakonshme të skenarëve të aplikacioneve industriale
  • Është i pajisur me tepricë të lidhjes përmes dështimit të dyfishtë SIM
  • Ai vjen me RutOS i cili është i mbushur me veçori të avancuara të softuerit si Modbus, SNMP, TR-069, NTRIP, MQTT dhe shërbime të shumta VPN.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: