SKU: N/A Kategori: , Brand:

Teltonika RUTX12 Wireless Router

Disponueshmëria: S’ka stok

610.81


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

  • CPU me katër bërthama ARM Cortex A7 717 MHz, Wave-2 802.11ac WiFi me dy breza, dy module LTE deri në 600 Mbps, 5x GE deri në 1000 Mbps, 2x SIM, Blueooth LE, USB, RMS të pajtueshme.
  • RUTX12 është ruteri më i fuqishëm Dual LTE Cat 6 në portofolin tonë.
  • Dy modemë LTE Cat 6 që funksionojnë njëkohësisht, ofrojnë shpejtësi deri në 600 Mbps me veçorinë e balancimit të ngarkesës.
  • 5 x porta Gigabit Ethernet, Wave-2 802.11ac Dual-Band Wi-Fi, Bluetooth LE dhe ndërfaqet USB dhe dual SIM e bëjnë këtë pajisje të pazëvendësueshme në aplikacionet ku humbja e lidhjes nuk është një opsion.
  • I mbushur me veçori të avancuara sigurie si VPN, IPsec, PPTP, L2TP, Stunnel dhe gjurmimi GNSS.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: