SKU: N/A Kategori: , Brand:

Teltonika RUTXR1 Wireless Router

Disponueshmëria: S’ka stok

467.79


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Teltonika RUTXR1 është një ruter LTE CAT6 për montim në raft me furnizime të tepërta energjie. RUTXR1 është i pajisur me Dual SIM, USB dhe Wave2 802.11ac Dual Band WiFi. Megjithatë, ajo që e veçon këtë produkt nga pjesa tjetër e produkteve të Teltonika Networks janë SFP WAN dhe portat e dedikuara të konsolës. Gama unike e funksioneve të këtij produkti mundëson që ai të përdoret si produkti kryesor në një zyrë të vogël ose në shtëpi me aftësi rezervë LTE, WiFi të fuqishëm dhe pa nevojën për një konvertues shtesë Ethernet SFP. Kjo pajisje e pasur me veçori funksionon në RutOS dhe është një zgjedhje e përsosur kur kërkohet një lidhje e shpejtë dhe jashtëzakonisht e besueshme!

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: