SKU: N/A Kategori: , Brand:

Tenda pan and tilt surveillance Kamera 4MP CP7

Disponueshmëria: S’ka stok

74.21


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Kamera Pan/Tilt e sigurisë-CP7 është një kamerë mbikëqyrjeje me performancë të lartë që integron mbulim vizual 360° me rezolucion 4MP. Është gjithashtu i pajisur me funksione audio dykahëshe të dyfishta, zbulim/gjurmim inteligjent të lëvizjes, alarm të zërit dhe dritës. Produkti përdoret kryesisht për monitorimin e skenarëve të brendshëm si shtëpitë, dyqanet, zyrat dhe klasat, etj. Përdoruesit mund të aksesojnë videon nëpërmjet lidhjes me valë ose me kabllo me ruterin.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: