SKU: N/A Kategori: , Brand:

Tenda Switch SG105 5-port 10/100/1000

Disponueshmëria: S’ka stok

44.74


S’ka stok


Share it:

Rreth këtij artikulli:

Plug and Play – konfigurim i lehtë pa kërkuar konfigurim ose softuer
Mini dhe moda: Madhësia mini (4 x 2. 5 inç), zë hapësirë minimale duke ofruar efikasitet maksimal
Ethernet Splitter: Ofron lidhje të shpejtë dhe të lehtë me ruterin dhe/ose modemin tuaj, duke ofruar lidhje shtesë me kabllo për laptopin, konsolën e lojërave, printerin, etj.
Shpejtësia GIGABIT: Ofron 5 porte adaptive 10/100/1000 Mbps, të gjitha portat e shpejtësisë së telit përpara, deri në 1000 megabit për sekondë
Njohja inteligjente: portet mund të identifikojnë automatikisht vijën paralele dhe vijën e kryqëzuar pa konfigurim përkatës

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: