SKU: N/A Kategori: , Brand:

Tenda Switch TEG1016D 16-port 16×10/100/1000

Disponueshmëria: S’ka stok

91.49


S’ka stok


Share it:

Rreth këtij artikulli:

Lidhje e qëndrueshme: 16 x 10/100/1000 Mbps porta RJ45, deri në 2000 Mbps shpejtësi të transmetimit të plotë dupleks, siguron transferim në kohë të skedarëve të mëdhenj dhe transmetim të qëndrueshëm të videos
Plug and Play – Shijoni konfigurimin e shpejtë dhe të lehtë pa asnjë konfigurim ose softuer të kërkuar
Dizajni inovativ: Shtresë e plotë prej çeliku dhe e veshur me vrima në tre anët mundëson shpërndarje më efikase të nxehtësisë; Dizajni pa ventilator siguron pa zhurmë dhe pluhur, përshtatet në mënyrë harmonike në zyrë
Mbrojtja e furnizimit me energji elektrike: Moduli i integruar i furnizimit me energji është projektuar me mbrojtje të përmirësuar nga rrufeja, e cila mund t’i rezistojë tensioneve të mbingarkesës prej 6 kV, duke mbrojtur në mënyrë efektive çelësin nga dëmtimi nga stuhitë e forta elektrike.
Mbrojtje e shkëlqyeshme nga rrufeja: Qarku i integruar profesional i mbrojtjes nga rrufeja mundëson që të 16 portat të ofrojnë mbrojtje rrufe të klasit IV, duke ulur në mënyrë efektive shkallën e dëmtimit të portave nga mbitensionet e rrufesë

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: