SKU: N/A Kategori: , Brand:

Tenda Switch TEG5310P-8-150W 10-port 10/100/1000

Disponueshmëria: S’ka stok

183.60


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

TEG5310P-8-150W është një ndërprerës PoE i menaxhuar me Tenda Layer-3. Për të përmbushur kërkesën e aksesit me performancë të lartë, çelësi ofron 9 porte Ethernet Base-T 10/100/1000 Mbps dhe 1 porte të veçanta Base-X SFP 1000 Mbps dhe një fuqi PoE deri në 130 W. Me një harduer inovativ strukturë dhe platformë softuerike, ai përmban një kapacitet të fuqishëm përpunimi dhe mekanizëm të plotë mbrojtjeje sigurie, duke e bërë menaxhimin dhe mirëmbajtjen të lehtë dhe të thjeshtë, duke përmbushur plotësisht kërkesat e aksesit të përdoruesit me densitet të lartë dhe grumbullimit me performancë të lartë, ideale për shtresën e grumbullimit ose shtresën e aksesit të rrjete të tilla të mesme dhe të mëdha si ndërmarrjet dhe kampuset.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: