SKU: N/A Kategori: , Brand:

Tenda Switch TEG5312F 10-port 10/100/1000

Disponueshmëria: S’ka stok

163.85


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

TEG5312F është një ndërprerës i menaxhuar nga Tenda Layer-3. Për të përmbushur kërkesat e aksesit me performancë të lartë, switch-i ofron 10 porte Ethernet Base-T 10/100/1000 Mbps dhe 2 porte të veçanta Base-X SFP 1000 Mbps. Me një strukturë inovative harduerike dhe platformë softuerike, ai përmban një kapacitet të fuqishëm përpunimi dhe mekanizëm të plotë mbrojtjeje sigurie, duke e bërë menaxhimin dhe mirëmbajtjen të lehtë dhe të thjeshtë, duke përmbushur plotësisht kërkesat e aksesit të përdoruesit me densitet të lartë dhe grumbullimit me performancë të lartë, ideale për shtresën e grumbullimit. ose shtresa kryesore e rrjeteve të tilla të mesme dhe të mëdha si ndërmarrjet dhe kampuset.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: