SKU: N/A Kategori: , Brand:

Tenda Wi-Fi Range Extender A27

Disponueshmëria: S’ka stok

104.60


S’ka stok


Share it:

A27 është një zgjerues i rrezes Wi-Fi 6 i krijuar për shtëpi të mëdha. Me një shpejtësi wireless 5 GHz deri në 1201 Mbps dhe një shpejtësi 2.4 GHz me valë deri në 574 Mbps, rrit ndjeshëm shpejtësinë Wi-Fi krahasuar me zgjeruesit Wi-Fi 5. Dy antenat e saj me dy breza me fitim të lartë 5dBi mund të rrisin shumë mbulimin Wi-Fi. A27 përmban funksionin Wi-Fi+, i cili mund të ndërtojë më mirë një rrjet rrjetë në të gjithë shtëpinë me ruterat Wi-Fi Tenda dhe ruterat rrjetë që mbështesin gjithashtu funksionin Wi-Fi+. A27 gjithashtu mbështet një faqe automatike të cilësimeve pop-up dhe është e pajisur me një tregues të jashtëm inteligjent LED, i cili mund të përmirësojë shumë përvojën e cilësimeve të përdoruesit. Për më tepër, A27 ka një port të jashtëm ethernet gigabit, i cili përdoret për lidhje me tel nga TV inteligjent, PC, set-top box, PS4 dhe pajisje të tjera, duke e bërë A27 më fleksibël në përdorim.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: