SKU: N/A Kategori: Brand:

Tenda WL-Router Nova MW6-1 Home Mesh

Disponueshmëria: S’ka stok

89.79


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

MW6  3-Pack Whole Home Mesh WiFi System

Nova MW6 mundësohet me teknologjinë e vërtetë Mesh, një grup prej tre njësive mbulojnë shtëpinë deri në 6000 metra katrorë me sinjale të forta Wi-Fi. Teknologjia e Zgjedhjes së Rrugës së Zgjuar automatike për të siguruar një rrjet të fuqishëm pa tel dhe për të maksimizuar një internet më të shpejtë në shtëpi.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: