SKU: N/A Kategori: Brand:

Tenda WLAN-Repeater AC2100 A21

Disponueshmëria: S’ka stok

80.07


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

A21   AC2100 Dual Band Wi-Fi Range Extender

A21 është një zgjatues sinjali pa tel AC2100 me katër antena i krijuar për përdoruesit shtëpiak me përmasa të mëdha. Shpejtësia pa tel 5G mund të arrijë deri në 1734 Mbps dhe shpejtësia me valë 2.4G mund të arrijë 300 Mbps. Ai është i pajisur me katër antena të jashtme gjithëdrejtuese dhe 4×4 MU-MIMO, krahasuar me produktet AC1750 dhe AC1900 që përdorin teknologjinë 3×3 MU-MIMO, është më i shpejtë dhe mund të përmbushë më mirë mbulimin e sinjalit të të gjithë shtëpisë së përdoruesve shtëpiak me sipërfaqe të madhe dhe të kënaqet video në internet me definicion të lartë, transmetim të drejtpërdrejtë dhe lojëra 3D në shkallë të gjerë. A21 ka gjithashtu një port të jashtëm Gigabit Ethernet, i cili mund të sigurojë një lidhje më të besueshme dhe më të shpejtë të rrjetit për pajisjet me tel si kutitë e vendosura, televizorët inteligjentë, PS4 dhe PC, dhe është më fleksibël në përdorim.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: