SKU: N/A Kategori: , Brand:

Tenda WLAN System Nova MW12-3 Home Mesh bis 500qm (3 Router)

Disponueshmëria: S’ka stok

247.62


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

MW12  3-Pack AC2100 Tri-band Whole Home Mesh WiFi System

MW12 është një sistem Wi-Fi i tërë Mesh në shtëpi i krijuar për familje të mesme dhe të mëdha me një shërbim me brez të gjerë me shpejtësi të lartë. Mundësuar nga teknologjia Tenda Mesh, ajo krijon një rrjet të shpërndarë me disa nyje në të gjithë shtëpinë tuaj. Një paketë me 3 MW12 është në gjendje të mbulojë deri në 500 m2 / 6000 sq.ft. Dizajni AC2100 me tri breza dhe portet e plota gigabit mbështesin dhe i japin lojë të plotë shërbimit tuaj me brez të gjerë me shpejtësi të lartë. Ai mbart një CPU të fortë 900 MHz dhe memorie të madhe 256 MB dhe është në gjendje të trajtojë më shumë pajisje në rrjetin tuaj. Të gjithë terminalet mund të gëzojnë WiFi me tre breza me shpejtësi të lartë në të njëjtën kohë, duke treguar vonesë të ulët për lojërat në internet, transmetim të qetë të videove 4K dhe aplikacione VR HD. Ai përmban instalim të lehtë dhe pa tela dhe lejon si rrjetëzimin automatik ashtu edhe shtimin manual. Me roaming pa probleme nëpër shtëpi, MW12 krijon një sistem WiFi me shpejtësi të lartë dhe inteligjent në të gjithë shtëpinë tuaj.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: