SKU: N/A Kategori: Brand:

TP-Link Auranet EAP110 Wireless Base Station

Disponueshmëria: S’ka stok

72.36


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

N300 Wireless N Outdoor Access Point

  • Ndërtuar për aplikacione Wi-Fi në natyrë
  • Deri në 300 Mbps1 Wi-Fi me teknologjinë 2×2 MIMO
  • Fuqia e lartë e transmetimit dhe antenat me fitim të lartë ofrojnë një zonë mbulimi me rreze të gjatë
  • Mbyllje e qëndrueshme, rezistente ndaj motit për t’i bërë ballë motit të drejtë dhe të keqe
  • Mbështetja pasive PoE (Power over Ethernet) dhe dizajni i thjeshtë i montimit mundësojnë vendosje fleksibël dhe instalim të përshtatshëm
  • Auranet Controller Software i lejon administratorët të menaxhojnë me lehtësi qindra EAP
  • Portali Captive ofron një metodë të përshtatshme për vërtetimin e të ftuarve
  • Mbështet menaxhimin vlan për një menaxhim të zgjeruar të rrjetit
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: