SKU: N/A Kategori: Brand:

TP-Link Bridge 3-Port Switch TL-WPA8630P Kit

Disponueshmëria: S’ka stok

184.98


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Zgjero rrjetin tënd Wi-Fi duke përdorur linjat elektrike ekzistuese të shtëpisë. Lidheni TL-WPA8630P për të transmetuar një lidhje interneti në çdo zonë të shtëpisë tuaj dhe ndajeni atë lidhje me të gjitha pajisjet tuaja të preferuara me tel dhe me valë. Një rrjet i unifikuar e mban lidhjen tuaj të qëndrueshme, edhe kur lëvizni nëpër shtëpi.

KIT TL-WPA8630P i TP-LINK përdor linjat tuaja ekzistuese të energjisë për transmetimin e të dhënave. Kjo ju lejon të ktheni çdo prizë në një lidhje rrjeti në asnjë kohë – pa vendosur kabllo ose shpime! Përveç kësaj, KIT zgjeron WLAN-in tuaj ekzistues deri në 1200 Mbit/s në zona të zbuluara më parë.

Deri në 1,2 Gbit/s sipas standardit të ri Homeplug AV2 mbi linjat ekzistuese të energjisë.
Banda e njëkohshme e dyfishtë 802.11ac: Deri në 300 Mbit/s në 2.4 GHz dhe 867 Mbit/s në 5 GHz, ideale për transmetim të pandërprerë video HD dhe lojëra në internet.

Wi-Fi Clone: Instalimi pa konfigurim duke miratuar cilësimet WLAN me shtypjen e një butoni.
Prizë e përparme për më shumë fleksibilitet.
WiFi Clone+: Shtoni me lehtësi përshtatës të rinj në rrjet.
Porta LAN Gigabit për lidhjen e televizorëve, konzollave të lojërave, etj.
Instalim i lehtë falë Plug & Play.
WLAN me bandë të dyfishtë 1200 Mbit/s.
KIT TL-WPA8630P përdor standardin e ri 802.11ac për zgjerimin WLAN. Falë transmetimit me bandë të dyfishtë me deri në 300 Mbit/s në 2,4 GHz dhe 433 Mbit/s në 5 GHz, ju përfitoni nga gjerësia e brezit më të lartë dhe më pak ndërhyrje, duke maksimizuar kështu performancën e rrjetit tuaj të linjës së energjisë.

Powerline 1200 Mbit/s – ideale për aplikacione intensive në gjerësi bande.
KIT TL-WPA8630 mbështet standardin e ri Homeplug AV2 Powerline me transferime ultra të shpejta të të dhënave deri në 1200 Mbit/s. Falë teknologjisë 2×2 MIMO, të 3 linjat në qarkun tuaj përdoren për transmetim. Kjo arrin një performancë shumë më të lartë transmetimi, në mënyrë që të përfitoni nga një sinjal i qëndrueshëm për transmetim të pandërprerë video HD dhe lojëra në internet – edhe në dhoma të largëta ose në papafingo!
2X2 MIMO me lidhje më të qëndrueshme për formimin e rrezeve.

Deri më tani, përshtatësit e linjës së energjisë mund të përdornin vetëm 2 tela në qarkun tuaj. Megjithatë, TL-WPA8030 KIT përdor të 3 linjat për të ofruar rrjedhje paralele të të dhënave: fazë, neutrale dhe tokë. Ju përfitoni nga tarifa dukshëm më të larta të transfertave dhe një lidhje dukshëm më e qëndrueshme.
Gama më e madhe.
Teknologjia MIMO me formimin e rrezeve maksimizon performancën në secilën linjë. Kjo përmirëson gamën, veçanërisht në prizat më të largëta.
Zgjerimi i WLAN me shtypjen e një butoni.
Pika kryesore e KIT TL-WPA8630P është funksioni i klonimit të Wi-Fi. Me shtypjen e një butoni, zgjeruesi WiFi kopjon automatikisht SSID-in dhe fjalëkalimin tuaj të WiFi, kështu që ju mund ta vendosni përshtatësin kudo që dëshironi në shtëpinë ose zyrën tuaj pa pasur nevojë të bëni ndonjë cilësim të mëtejshëm.

Shtoni me lehtësi përshtatës të rinj me Wi-Fi Clone+ With
funksioni Wi-Fi Clone+, shtimi i më shumë përshtatësve është po aq i lehtë sa konfigurimi i rrjetit. Cilësimet WiFi të ruterit transferohen automatikisht në zgjeruesin e ri duke përdorur Plug, Pair & Play. Sapo ndryshoni cilësimet në njërin prej zgjeruesve, këto përshtaten edhe nga të gjithë zgjeruesit e tjerë.
Prizë e përparme për fleksibilitet shtesë.
Priza e integruar e përparme mund të përdoret si një prizë normale. Kjo ju lejon të rilidhni pajisjen e instaluar më parë në vend, në mënyrë që të mos humbni një vend të caktuar. Filtri i integruar i zhurmës redukton ndjeshmërinë e transmetimit të linjës së energjisë ndaj ndërhyrjeve.
Portet LAN Gigabit për lidhje maksimale.3 portat LAN të TL-WPA8630P e bëjnë KIT partnerin ideal për argëtimin tuaj në shtëpi. Lidhni pajisjet e rrjetit të tilla si NAS, TV inteligjent, PC desktop, konsolat e lojërave dhe shumë më tepër me përshtatësin duke përdorur një kabllo LAN dhe ato kanë akses në internet me shpejtësi të lartë.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: