SKU: N/A Kategori: , Brand:

TP-Link Gigabit Powerline Kit TL-WPA1000 KIT

Disponueshmëria: S’ka stok

101.36


S’ka stok


Share it:

E përputhshme me standardin Homeplug AV2 – U ofron përdoruesve shpejtësi të qëndrueshme të transmetimit të të dhënave me shpejtësi të lartë deri në 1000 Mbit/s në një gjatësi linjë deri në 300 metra.

Wi-Fi me bandë të dyfishtë 802.11ac – AC1200 Wi-Fi me dy breza (867 Mbps në 5 GHz dhe 300 Mbps në 2,4 GHz) mundëson transmetimin, lojërat, emailet, shfletimin dhe postimin në pajisjet tuaja me valë në të gjithë shtëpinë tuaj.

Sinkronizimi automatik i Wi-Fi – Thjesht kopjoni cilësimet e Wi-Fi të ruterit dhe aplikoni çdo ndryshim në rrjetin e sigurt të linjës së energjisë me Wi-Fi Clone dhe Wi-Fi Move.

Porta Gigabit Ethernet – Siguroni lidhje të besueshme me tela me shpejtësi të lartë për konsolat e lojërave, televizorët inteligjentë dhe NAS.

Plug, Pair and Play – Vendos shpejt një rrjet të sigurt të linjës energjetike.

OneMesh TM – Punon me ruterin tuaj OneMesh TM për të formuar një rrjet të unifikuar rrjetë për transmetim pa probleme ndërsa lëvizni nëpër shtëpinë tuaj

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: