SKU: N/A Kategori: , Brand:

TP-Link Hub UH720

Disponueshmëria: S’ka stok

81.42


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

USB 3.0 7-Port Hub with 2 Charging Ports

  • Portet USB 3.0 ofrojnë shpejtësi transferimi deri në 5 Gbps, 10 herë më shpejt se standardi USB 2.0
  • 7 portat e transferimit të të dhënave nënkuptojnë se nuk keni nevojë të kaloni midis pajisjeve
  • Dy porte ekskluzive karikimi 5V/2.4A njohin në mënyrë inteligjente dhe ngarkojnë në mënyrë optimale pajisjet e bashkangjitura iOS dhe Android
  • *Shënim: Nuk kërkon drejtues për Windows 10/ 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP ose Mac OS X dhe sistemet Linux. E pajtueshme me USB 2.0/1.1 dhe shpejtësia
  • aktuale e transmetimit është e kufizuar nga cilësimi i pajisjes së lidhur.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: