SKU: N/A Kategori: , Brand:

TP-Link Network Adapter Archer T3U Plus USB 3.0

Disponueshmëria: S’ka stok

53.69


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

AC1300 High Gain Wireless Dual Band USB Adapter

  • AC1300 Rrufeja me shpejtësi të shpejtë — AC1300 (867 Mbps në brezin 5 GHz ose 400 Mbps në brezin 2,4 GHz) Wi-Fi me dy breza për të siguruar që të gjitha pajisjet tuaja të funksionojnë me shpejtësi të plotë.
  • Teknologjia MU-MIMO — Përmirëson xhiron dhe efikasitetin e të gjithë rrjetit me teknologjinë MU-MIMO.
  • Wireless me dy bandë — Brezat 2,4 GHz dhe 5 GHz ofrojnë lidhje fleksibël, duke u dhënë pajisjeve tuaja akses në ruterin më të fundit Wi-Fi me dy breza për shpejtësi më të shpejtë dhe diapazon të zgjeruar.
  • Antenat me fitim të lartë — Antenat e jashtme të avancuara me fitim të lartë përmirësojnë shumë fuqinë e sinjalit të marrjes dhe transmetimit të përshtatësit USB.
  • Mbështet sistemet operative më të fundit — plotësisht i pajtueshëm me Windows 11/10/8.1/8/7/XP dhe macOS.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: