SKU: N/A Kategori: , Brand:

TP-Link Network Adapter UB400 USB 2.0 Bluetooth

Disponueshmëria: S’ka stok

41.34


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Bluetooth 4.0 Nano USB Adapter

  • Bluetooth 4.0 – Përdor Bluetooth 4.0 më të fundit me teknologjinë me energji të ulët (BLE) dhe është i pajtueshëm me Bluetooth V3.0/2.1/2.0/1.1
  • Driver Free – Plug and Play për Win 8, Win 8.1 dhe Win 10
  • Nano-madhësi – Ultra e vogël për transportueshmëri të përshtatshme me performancë të lartë të besueshme
  • Sistemi operativ i mbështetur – Mbështet Windows 11/10/8.1/8/7/XP
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: