SKU: N/A Kategori: Brand:

TP-Link Powerline Adapter kit TL-PA7017P KIT

Disponueshmëria: S’ka stok

96.89


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

KIT TL-PA7017P

Kompleti fillestar i kalimit të energjisë elektrike AV1000 Gigabit

  • HomePlug AV2 Standard – ritme të transferimit të të dhënave me shpejtësi të lartë deri në 1000 Mbps, duke mbështetur të gjitha nevojat tuaja në internet.
  • Porta Gigabit – ofron rrjete të sigurta me tela për desktop, televizorë inteligjentë ose konzolla lojërash.
  • Plug and Play – lejon konfigurimin e rrjetit tuaj të energjisë elektrike në minuta, në mënyrë që të mund të shijoni lidhje të shpejta dhe pa ndërprerje me tel menjëherë.
  • Prizë e integruar e energjisë – siguron që asnjë prizë elektrike të mos shkojë dëm.
  • Modaliteti i patentuar i kursimit të energjisë – redukton automatikisht konsumin e energjisë deri në 85%.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: