SKU: N/A Kategori: , Brand:

TP-Link Switch 16-port 10/100/1000 Jetstream TL-SG2218

Disponueshmëria: S’ka stok

180.20


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Ndërprerës inteligjent Gigabit me 16 porta JetStream me 2 slota SFP

Portet e plota Gigabit: Portet 16× gigabit RJ45 dhe Slotet 2× gigabit SFP ofrojnë lidhje me shpejtësi të lartë.
Integruar në Omada SDN: Sigurimi me prekje zero (ZTP)*, Menaxhimi i centralizuar i resë kompjuterike dhe Monitorimi inteligjent.
Menaxhimi i centralizuar: Qasja në re dhe aplikacioni Omada për komoditet ultra dhe menaxhim të lehtë.
Rruga statike: Ndihmon në drejtimin e trafikut të brendshëm për përdorim më efikas të burimeve të rrjetit.
Strategjitë e fuqishme të sigurisë: Lidhja me IP-MAC-Port, ACL, Siguria e Portit, DoS Defend, Kontrolli i stuhisë, Snooping DHCP, 802.1X, Autentifikimi me rreze dhe më shumë.
Optimizoni aplikacionet zanore dhe video: L2/L3/L4 QoS dhe gjurmimi IGMP.
Menaxhimi i pavarur: Web, CLI (Telnet, SSH), SNMP, RMON dhe Dual Image sjellin aftësi të fuqishme menaxhimi

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: