SKU: AC001508 Kategori: , Brand:

TP-Link Switch Gigabit 8-port 10/100/1000M TL-SG1008P

29.99Shiko PDF
Share it:

PERSHKRIM:

Ndërprerës desktopi Gigabit me 8 porte me PoE+ me 4 porte

Portet RJ45 8× 10/100/1000 Mbps.
4x porte PoE+ transferojnë të dhëna dhe energji në kabllo
Punon me IEEE 802.3af/at PD në përputhje
Plug and Play, nuk kërkohet konfigurim dhe instalim
802.1p/DSCP QoS mundëson trafik të qetë me ndjeshmëri ndaj vonesës
Mbështet fuqinë PoE deri në 30 W për çdo portë PoE
Mbështet fuqinë PoE deri në 64 W për të gjitha portat PoE*

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: