SKU: AC001511 Kategori: Brand:

TP-Link Wireless High Gain USB Adapter 300M TL-WN822N

47.05Share it:
  • Shpejtësia 11N lejon transmetimin më të mirë të videove HD dhe përvojën më të mirë të telefonatave në internet.
  • Antenat e jashtme të dyfishta ofrojnë performancë të përmirësuar të marrjes dhe transmetimit.
  • Kriptim i lehtë i sigurisë pa tel me një prekje me butonin e konfigurimit të shpejtë të sigurisë.
  • Kablloja USB 1,5 metër mundëson vendosje të përshtatshme dhe fleksibël
  • Mbështet Windows 8.1/8/7/XP, Mac OS, Linux.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: