SKU: N/A Kategori: , Brand:

TP-Link Wireless Router 300M TL-WR841N

Disponueshmëria: S’ka stok

54.46


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

300Mbps Wireless N Router

  • Performanca: 300 Mbps shpejtësi wireless ideale për aplikacione të ndjeshme ndaj ndërprerjeve si transmetimi i videos HD
  • Rrjeti i vizitorëve: siguron akses të veçantë për mysafirët ndërsa siguron rrjetin e shtëpisë
  • IPv6: i pajtueshëm me IPv6 (versioni 6 i Protokollit të Internetit)
  • Butoni WPS: kriptim i lehtë i sigurisë me valë me një shtypje të butonit WPS
  • IPTV: mbështet IGMP Proxy/Snooping, Bridge dhe Tag VLAN për të optimizuar transmetimin IPTV
  • Kontrolli i gjerësisë së brezit: cakton pajisjet tuaja të preferuara me më shumë gjerësi bande
  • Kontrollet prindërore: menaxhoni kur dhe si pajisjet e lidhura mund të hyjnë në internet
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave