SKU: N/A Kategori: , Brand:

TP-Link Wireless Router 4G 300M TL-MR6400

Disponueshmëria: S’ka stok

121.11


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

300 Mbps Wireless N 4G LTE Router

Rrjeti i fundit 4G – ndani aksesin në internet me deri në 32 pajisje Wi-Fi dhe shijoni shpejtësi shkarkimi deri në 150 Mbps
Lidhni një kartë SIM dhe luani – nuk nevojiten konfigurime, përputhshmëria e kartave SIM në 100+ vende sigurohet nga vite të tëra testesh në terren
Dy antena të avancuara LTE të shkëputshme – shijoni lidhje të qëndrueshme dhe efikase me çdo pajisje falë dy antenave të jashtme
Modaliteti i ruterit Wi-Fi – lidhni një kabllo Ethernet në portën LAN/WAN për akses fleksibël nëse nuk mund të merrni një lidhje 4G

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: