SKU: N/A Kategori: , Brand:

TP-Link Wireless Router ARCHER C50

Disponueshmëria: S’ka stok

68.50


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

AC1200 Wireless Dual Band Router

  • Mbështet transmetimin e qetë 4K me AC1200 Wi-Fi
  • 4 antena të jashtme ofrojnë lidhje të qëndrueshme me valë dhe mbulim optimal
  • Menaxhim i lehtë i rrjetit në majë të gishtave me TP-Link Tether
  • Mbështet IGMP Proxy/Snooping, Bridge dhe Tag VLAN për të optimizuar transmetimin IPTV
  • Mbështet modalitetin e pikës së hyrjes për të krijuar një pikë të re aksesi Wi-Fi
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: